5 mënyra për ta kombinuar fundin satin këtë dimër

5 mënyra për ta kombinuar fundin satin këtë dimër

Fundi i satinit është ideal për çdo stinë të vitit. Është një nga ato veshje që mund të vishet në mot të ngrohtë ose të ftohtë.

Çdo herë që vesh një fund satini, qoftë për një ngjarje zyrtare apo një ngjarje të rastësishme, bie ne sy. Silueta e lëmuar shpërfaq elegancë.

Një herë që vesh një fund satini, nuk ka kthim prapa. Opsionet e stilizimit për te janë të pafundme, edhe pse mund të mos duket kështu gjatë muajve më të ftohtë.

Nëse po kërkoni për një artikull të shumëanshëm, fundi satin, në çdo ngjyrë, është zgjedhja e duhur. Ai gjithashtu sjell një atmosferë të përshtatshme edhe për sezonin e festave. Ngjyrat e ndritshme të fustaneve satini ofrojnë një ndjesi argëtuese dhe festive.

Nëse nuk jeni në humorin e festës, satini eshte ideal per motin më të ftohtë, veçanërisht me një xhurxull të trashë dhe çizme.

Shfletoni më poshtë për të gjetur 5 veshje nga satini për tu veshur bukur gjatë motit të ftohtë:

Sweater + Midi Skirt + Pumps

midi skirt outfits, satin slip skirts outfits, how to style a satin midi skirt
Instagram @walkinwonderland
midi skirt outfits, satin slip skirts outfits, how to style a satin midi skirt
amina muaddi heels
Amina Muaddi Begum

Sweater + Satin Skirt + Combat Boots

midi skirt outfits, satin slip skirts outfits, how to style a satin midi skirt
Instagram @shepelevich
turtleneck sweater
Everlane Oversized Turtleneck
midi skirt outfits, satin slip skirts outfits, how to style a satin midi skirt

Sweater + Midi Skirt + Sneakers

midi skirt outfits, satin slip skirts outfits, how to style a satin midi skirt
Instagram @madihablobbb
cable knit sweater, oversized cable knit sweater
midi skirt outfits, satin slip skirts outfits, how to style a satin midi skirt

Turtleneck + Satin Skirt + Ballet Flats

midi skirt outfits, satin slip skirts outfits, how to style a satin midi skirt
Instagram @vendelasvensson
turtleneck sweater
midi skirt outfits, satin slip skirts outfits, how to style a satin midi skirt

Blouse + Satin Skirt + Boots

 midi skirt outfits, satin slip skirts outfits, how to style a satin midi skirt
Instagram @lydiajanetomlinson
satin blouse
 midi skirt outfits, satin slip skirts outfits, how to style a satin midi skirt

SHARE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *