Si do të ndryshojë jeta e shenjave nga ‘Eklipsi i Plotë i Hënës së 25 Mars-it’?

Si do të ndryshojë jeta e shenjave nga ‘Eklipsi i Plotë i Hënës së 25 Mars-it’?

Jemi aktualisht në periudhën e stuhisë së eclypsit, çka është një arsye përse nuk ka munguar drama. Nëse po ndjeni veçanërisht shfaqjen e turbullirave kozmike, atëherë mund të jeni një nga shenjat e zodiakut që preken më shumë nga eclypsi i plotë i hënës në Peshore, të marsit 2024. Pas gjithë kësaj, kjo do të thotë që jeni pikërisht në qendër të furtunës!

Mirë, flasim seriozisht—nuk ka arsye për të frikësuar nga një eclyps, kështu që mos lejoni përvojën të ju mbushë me frikë. Në astrologji, eclypset hapin një derë karmike për një periudhë prej 28 ditësh dhe gjatë kësaj kohe, çdo gjë—dhe po them çdo gjë—mund të ndodhë.

Pas gjithë kësaj, një eclyps mund të ndodhë vetëm kur një hënë e plotë ose një hënë e re ndodh në njërin nga shenjat e zodiakut të vendosura në Nodin Verior dhe Nodin Jugor. Ndërsa Nodi Verior simbolizon të ardhmen dhe destinacionin tuaj përfundimtar, Nodi Jugor paraqet bagazhin energjik të të kaluarës suaj. Dhe nëse shenja juaj e zodiakut ndodhet të preket nga një eclyps, ajo mund të shkaktojë një pikë kthese të ashpër dhe të papritur në jetën tuaj.

Nëse tashmë po ndjeni peshën e ndryshimit, mos u shqetësoni—universi e di se çfarë po bën.

Ndonjëherë, ndryshimet që ndodhin gjatë stuhisë së eclypsit mund të jenë të mëdha dhe plotësisht jete-përcjellëse. Në raste të tjera, ndryshimi mund të jetë më i butë dhe i brendshëm, por gjithashtu ndihet fort. Pavarësisht, ky eclyps total i hënës do të tronditë realitetin tuaj në një mënyrë ose një tjetër.

Duke u zhvilluar më 25 mars në orën 3 pas mesnate ET, një hënë e plotë dhe një eclyps penumbral i hënës do të ngritet në 5 gradë ne peshore. Ky eclyps mund të ketë një ndikim të madh në marrëdhëniet tuaja, pasi Libra (Peshorja) është shenja kardinal e ajrit të harmonisë, balancës dhe partneritetit një për një. Duke u kundërvënë diellit në shenjën e vetëm dhe të pavarur Aries, Libra paraqet “tjetrin” në jetën tonë. Goditjet e këtyre ndryshimeve do të zbuten nga fakti se planeta e dashurisë, Venusi—planet që udhëheq Librën—do të lëvizë përmes Peshqve, shenjës së vetë të “eksaltimit”. Kjo do të thotë që aktualisht, Venusi është në një pozicion shumë të fuqishëm. Megjithëse disa prej jush mund të ndaheni, ka gjithashtu një mundësi të mirë që shumica prej jush do të rikthehen. Sepse Venusi do të jetë në një konjunkturë me Saturnin—planetën e karmës, disiplinës dhe pjekurisë—kjo fazë e ardhshme e marrëdhënieve tuaja do të kërkojë durim dhe punë të vështirë. Dhe pasi ky eclyps formon një sestiil me Pluto-in transformues, ju mund të prisni të pastroni peshën e paftuar nga e kaluara juaj dhe të shëroni plagët e vjetra.

Sepse ky eclyps hënësor ndodh ndërsa Nodi Jugor gjithashtu është në Libër, ai do të shpëlajë atë që nuk është më për ju pos dore. Nodi Jugor paraqet karmën nga historia jonë dhe jetët tona të mëparshme, dhe kur lëviz nëpërmjet Librës, ai synon marrëdhëniet që nuk e mbështesin rritjen tonë më të lartë, si dhe tendencat e kodpendencës, pasivitetin dhe dëshirën për të kënaqur të tjerët. Ky eclyps hënësor gjithashtu ndodh menjëherë para një eclypsi diellor total më 8 prill, duke zbritur në 19 gradë Aries. Pas këtij eclypsi tjetër që do të ngrihet në Nodin Verior, ka gjasa të thirrë energji të re, fillime të reja dhe marrëdhënie të reja në jetën tuaj, pasi Nodi Verior përfaqëson të ardhmen dhe potencialin tonë më të lartë.

Cilat prej 12 shtëpive astrologjike janë të udhëhequra nga Aries dhe Libra në horoskopin tuaj të lindjes?

Eclypsi i plotë i hënës në mars 2024 do të prekë më shumë këto 4 shenja të zodiakut:

Për Dashin, ky eklips sugjeron zhvillim në marrëdhëniet e tyre, qoftë duke përmirësuar marrëdhënien ekzistuese, duke ndryshuar perspektivën e tyre mbi marrëdhëniet, ose duke shënuar fundin e një marrëdhënieje toksike.

Për Gaforren, ndryshimet pritet të ndodhin në karrierë, duke sjellë mundësi të reja dhe ndryshime të mëdha në rrugën drejt suksesit. Kjo gjithashtu mund të ndikojë në jetën personale si rezultat i ndryshimeve profesionale.

Për Peshoren, eklipsi është një moment i rëndësishëm personal, i cili do të sjellë ndryshime të mëdha dhe përfundime në një kapitull të jetës së tyre, duke hapur rrugën për fillime të reja.

Për Bricjapin, ndryshimet pritet të ndodhin në shtëpi dhe në familje, duke sjellë mundësi të reja dhe përfundime të rëndësishme që do të ndikojnë edhe në sferën profesionale.

SHARE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *