Xhaketa me furë, trend-i i New York-ut

Xhaketa me furë, trend-i i New York-ut

Një xhaketë me furë është veshje tipike në Nju Jork, e rëndësishme per dite te ftohta dimri.

Kombinoni atë me pantallona dhe një çantë të madhe për të kryer detyrat e përditshme dhe do dukeni chik edhe ne pune, pse jo!

Një xhaketë me furë mund të kalohet lehtë në shumë ‘looks’ te ndryshem.

Një pulover oversize me golf duket shumë stilik nën një xhaketë me furë por edhe nje fustan i zi me getat ‘transparente’ me push do te kombinonte ne menyre te perkryer.

www.saradonna.info

SHARE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *